LIVET

Mango, gymkort och månadsfirande..

NK (bild)

Idag passade jag på att strosa runt inne i stan efter att jag hade träffat min f.d ”bloggchef” på en fotosession.. Vi babblade om allt möjligt, vilket var supertrevligt! Däremot glömde jag helt bort att ta upp min egna kamera för att dokumentera min dag, vilket kändes ganska tråkigt i efterhand.. Att fånga ögonblick på bild är ju någonting väldigt speciellt för mig – shit happens!

Mango (bild)

På vägen hem så sprang jag förbi en mataffär för att köpa mitt senaste cravings, nämligen mango.. Varför jag har fastnat för den här frukten vet jag inte, men det var ju samma sak förra året.. Kanske beror det på att mango innehåller någon speciell vitamin som min kropp har tillfällig brist på? Har nämligen för mig att man ”automatiskt” blir sugen på diverse saker utifrån ens personliga kroppsvärden.. Exempel: blir alltid supersugen på clementiner varje höst när min kropp behöver c-vitamin.

Fitness24seven (bild)

Efter att jag hade köpt några mango så kilade jag förbi gymmet (som vi bestämt oss för att träna på..) för att köpa mitt kort, tanken var att jag skulle köpa årskort för att slippa bry mig om månadsbetalningar, uppsägningstider osv.. Dock kostade ett årskort mer än ett abonnemang, vilket låter orimligt i mina öron.. Att betala hela summan på en gång brukar ha två fördelar, att man slipper tänka på det och att det oftast är lite billigare.. Så hur kan det vara billigare att betala månadsvis? Konstigt..

Platin och Grillsson (bild)

Så fort gymkortet var fixat mötte jag upp Kristofer utanför mataffären.. Vi skulle nämligen handla inför kvällens middag, som denna kväll är lite extra speciell pga att vi firar månadsdag idag! Att vi fortfarande uppmärksammar den här dagen varje månad får väl ”vissa” tycka vad ni vill om.. Men själv tycker jag att det är en speciell dag som bör firas med en god middag..

Stjärnor (bild)

Och ja.. Självklart kunde jag inte låta bli att smyga ner en påse med ”stjärnor” (som är farligt goda) i korgen.. Så typisk mig!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.