LIVET

Dagens planer..

Godmorgon!

Jag har precis hällt upp en stor kopp kaffe till mig själv för att starta dagen på bästa sätt.. Att starta en morgon utan kaffe är som att försöka få igång en bil utan bensin – det går riktigt jäkla dåligt! Är det någon som kan relatera? Koffein är ju trots allt beroendeframkallande, så det är inte konstigt att vi får huvudvärk och känner oss trötta utan! Skrolla ner för att läsa vidare..

Bild: kaffe

Dagens planer.. Under förmiddagen ska jag läsa mejl och planera.. Och efter lunch ska jag faktiskt träffa min f.d “bloggchef” som är en stor anledning till att jag fortfarande bloggar! Hon upptäckte nämligen min blogg och signade mig som så kallad “toppbloggare” på den tidens största bloggportal för evigheter sedan.. Eller ja, närmare bestämt för ca 2-3 år sedan.. Och jag minns fortfarande hur lycklig, pirrig och framförallt stolt jag kände mig när jag skrev på bloggkontraktet för nya portalen!!

Sorry, nu slank jag in på ett sidospår – åter till ämnet.. Tänkte även åka förbi gymmet (som vi bestämt oss för att träna på..) för att köpa mitt gymkort! Känner att det är lika bra att få alla praktiska delar avklarade så snart som möjligt, så att jag kan träna så fort som jag får feeling.. Och ja, när gymkortet är införskaffat ska jag möta upp min älskling för att äta lite middag.

Bild: kaffe
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.