LIVET

Träningskompis – peppa och sällskapa..

Min rehab/träning efter operationen är någonting som jag har skjutit upp alldeles för länge nu.. Hela tiden har jag tänkt att det får bli morgondagens problem, vilket resulterat i en ond cirkel! Att träna, få styrka och känna mig friskare är någonting som jag verkligen vill, däremot är jag rädd för att motivationen ska svika mig.. Därför fick jag den briljanta idén att skaffa en träningskompis för att både peppa och sällskapa på gymmet.. För hur roligt är det egentligen att alltid behöva gymma själv?

Bild: platins blogg

Kristofer var mitt allra första (och typ enda..) val utav träningskompis, främst för att vi har en så positiv relation.. Och några dagar efter att jag ställt den “stora” frågan svarade han ja.. Kändes underbart, som att starta ett nytt kapitel i vårt förhållande och även lära känna varandra på ett nytt område. Så nu ska vi bli det där jobbiga paret som tränar och dricker shakes haha..

Gif: Nina Dobrev

Att träna har aldrig varit någonting roligt för mig, vilket främst beror på att det bara gjort ont.. Innan operationen kändes bara en konstant smärta.. Och nu när jag äntligen är av med den (för första gången på 7 år..) så ser jag fram emot att träna!


Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.