SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


FRÅGOR OCH SVAR,  LÄR KÄNNA MIG

9 intressanta frågor och svar..

Bild: platins blogg

Hur går det med din rehab/träning efter höftoperationen?
Tanken var ju att jag skulle börja träna direkt efter min rehab i somras, dock glömdes det bort pga flera orsaker.. Men nu går det faktiskt inte att ignorera längre, så därför tänkte jag fokusera på att komma igång med träningen under januari/februari..

Hur ofta händer det att du dömer människor utifrån deras utseende?
Oftast bildar jag mig en uppfattning utifrån utseendet, men däremot dömer jag aldrig.. Vet ni varför? I majoriteten av alla konversationer som jag någonsin inlett med okända människor så har deras utseende aldrig stämt överens med deras insida! Utseendet är bara en “fasad” som ger ett första intryck, därför är det viktigt att få ett andra intryck innan man drar slutsatser.

Varför skaffar du dig inte ett vanligt jobb, som alla andra människor?
Kan vi bara stanna upp och reflektera över det här? Under hela min uppväxt har jag lärt mig att man ska hata sitt jobb och leva för helgen – men vad är det för liv? Att försöka följa sina drömmar känns så mycket viktigare, särskilt när vi bara har ett enda liv att leva.. Eller tycker ni att man ska slösa bort det livet på att hata sitt jobb? Ge åtminstone dina drömmar en chans..

Bild: Lifestyle awards 2019

Är du sugen på att genomgå någon form av skönhetsoperation?
Bröstoperation är någonting som jag tjatat om länge i blogginlägg, videos m.m.. Är dock ingenting som jag skulle lägga mina pengar på i dagsläget, trots att det skulle vara möjligt.. Och ärligt talat så känns det vettigare att lägga 50.000kr på aktiebolag.

Finns det någon kroppsdel du skäms över? I så fall, hur hanterar du det?
Skäms och skäms.. Alla människor har väl vissa “delar” av sig själv som dom tycker mindre om. I mitt fall är det nog mina överarmar som alltid ser “för stora” ut i mina ögon.. Och min lösning för att inte påverkas av mitt “löjliga tänk” är väl att se det för var det är, ett komplex som ingen annan än jag lägger märke till.. För vem bryr sig egentligen om mina överarmar?

Om du hade 48 timmar kvar att leva, hur skulle du spendera dom?
Min första tanke var att fly landet, men nej.. Hade mycket hellre ringt upp alla mina vänner + pojkvän, bokat en skidstuga i norrland och spenderat kvalitetstid med dom där! Vi hade först och främst haft en riktigt rolig roadtrip haha.. Och när vi väl hade anlänt till stugan så hade vi åkt skidor, druckit varm choklad och ätit min favoriträtt “ramen” framför en öppen brasa..

Bild: ramen

Har du några specifika drömmar/mål under det kommande året?
Utöver mina nyårlöften (klick!) så har jag som mål att spara ut till långt hår igen.. Klippte av säkert 5-6 decimeter när jag var i någon form av livskris efter breakupen med mitt ex för längesen. Sedan dess har jag trivts i kort, tills nu! Vill ha långt igen..

Vilken ålder tror du är den absolut bästa? Och varför tror du det?
Har alltid inbillat mig att mitt liv kommer vara som bäst när jag är i 30-årsålder.. Varför vet jag faktiskt inte, men det känns som en perfekt ålder att leva i som människa.. När jag tänker framåt ser jag mig själv som en lycklig kvinna som har kommit långt i sin karriär, skapat ett riktigt hem och förhoppningsvis startat en egen familj.. För ja, ungefär så vill jag leva om 10 år.

Hur ser dina framtida drömmar ut?
Ja, som jag nämnde i föregående svar vill jag såklart hitta det perfekta hemmet och starta familj.. Men innan dess skulle jag gärna vilja checka av att resa med min älskade pojkvän! Att uppleva saker med mina vänner och med honom är nog en stor dröm för mig eftersom jag aldrig haft möjligheten att resa så värst mycket i mitt liv.. Drömmer även om att arrangera event.

Bild: Baras Ställe, event

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.