LIVET

Ny vecka med nya utmaningar..

Godmorgon!

Jag känner att vi behöver prata om anledningen bakom min dåliga uppdatering, åtminstone i några minuter… Sedan kan vi såklart gå vidare med livet, tänka positivt och blicka framåt! För ja.. Att försvinna utan ett enda ord i två dagar känns så fel..

Om du läser min blogg regelbudet så vet du att jag skippade att fira jul med min släkt.. Och det berodde på att jag inte samsas med exakt alla i min familj, vilket är fullkomligt normalt i vårt moderna samhälle! Alla älskar inte alla.. I mitt fall har det lett till att jag sagt upp all kontakt för att må bra, men givetvis uppstår vissa situationer när hela familjen samlas.. Och det var en sådan situation som jag hamnade i nu, vilket ledde till att jag tvingades lämna återbud och var jätteledsen! Därför kändes det nästintill omöjligt att försöka blogga som vanligt.. Och istället fokuserade jag på att spendera tid med min älskade pojkvän..

Kristofer lyckades trots allt få mig på andra tankar genom att laga god mat och få mig att skratta.. Så nu känner jag mig redo för en ny vecka med nya utmaningar.. Och dagens första utmaning är att se om mitt xbox fortfarande fungerar efter flera år.

Bild: xbox

Känner nostalgin hela vägen ut i i mina fingertoppar när jag håller i dessa gamla kontroller.. 😉 Förstår ni vad jag menar? Fram tills för några dagar sedan låg mitt xbox längst ner i en flyttkartong i förrådet.. Så det var väl över 10 år sen sist..

Bild: xbox


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.