VARDAG

Tjejkväll med min bästa vän..

Hej!

Jag vaknade upp på det här mysiga hotellet efter en ännu mysigare tjejkväll med min bästa vän.. 🙂 Igår kl. 21:00 checkade vi in på Quality hotel som ligger precis intill globen.. Och därefter gav vi oss ut på roliga äventyr! Eller ja, äventyr är väl att ta i med tanke på att vi enbart gick till “TOLV” tvärs över vägen, men roligt hade vi i alla fall.. Kvällen började med en drink på sportbaren O’learys som var proppfullt med fotbollsmänniskor – gissa om vi kände oss malplacerade för en sekund haha..

bild: platins blogg

Hotellet var så otroligt lyxigt, fint och framförallt mysigt.. Kan verkligen rekommendera er att övernatta där om ni ska på något evenemang, eller om ni bara vill skämma bort någon som ni tycker om med en hotellnatt. Vi kände oss så välkomna, trots att alla i receptionen antagligen tog oss för ett lesbiskt par haha.. Men det är ju ett ganska förståeligt antagande ändå!

bild: platins blogg

Haha jaa, vi hade ju såklart en dubbelsäng i vårt mysiga hotellrum.. Och inredningen kändes väldigt japansk, aka stilren!

Kvällens OOTD.. Min teddyjacka (som flera har frågat om..) finns i flera färger på ginatricot.. Och min jacka är i storlek 40. Hur som helst, i morse vaknade vi upp efter en riktigt kul tjejkväll och smällde i oss en klassiska hotellfrukost innan vi åkte..

bild: platins blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.