VARDAG

I starkt behov av en sleepover..

Hej!

Jag blev precis upphämtad av min bästa vän som är i starkt behov av en sleepover, vilket känns så mysigt! 😉 För bara några timmar sedan satt jag i sängen, iklädd mjukisar och förberedde mig på en lugn hemmakväll.. Och nu sitter jag i en bil in mot stan för att ha en “girlsnight in” bestående av tjejsnack och drinkar, följt av hotellfrukost imorgon.. Behöver verkligen detta, särskilt med tanke på att vi inte har hunnit umgås ordentligt på flera månader! Tänk att ett sms kan förändra en hel kväll..

Wopwop! 🙂 Nu börjar det sjunka in att vi ska ha en efterlängtad tjejkväll.. Minns faktiskt inte när vi sov på hotell senast, eller jo förresten.. Vi var ju bokade på ett modelljobb 2015, i Tanum vid västkusten.. Kommer ni ihåg det? Hela den helgen var ju någonting utöver det vanliga som jag sent kommer glömma! Menmen.. En tjejkväll är precis vad jag behöver just nu.

Kvällens spontana OOTH består av min nya teddyjacka, en gul hoodie och ett par svarta byxor.. Kändes som en bra look för en relativt lugn tjejkväll med min bästis.. Vi lär ju hänga mest på rummet, därför kändes bekväma plagg som en självklarhet.

Kram /P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.