LIVET

Taggad på att starta det här nya året..

Godmorgon!

Jag vaknade upp på ovanligt glatt humör, kanske beror det på snöstormen som drar fram utomhus? Eller snöstorm är väl att ta i nu när det faktiskt bara blåser.. Och “bara blåser” är dessutom en underdrift när det är “KLASS 2” över hela landet haha..

Idag ska jag åka hem (är fortfarande hos Kristofer..) efter nyårsfirandet.. Och jag är verkligen taggad på att starta det här nya året med dunder och brak! Att uppnå mina nyårslöften (klick!) är ju en sak, men att även få varje dag att räknas är en annan sak som jag ser så mycket fram emot.. Om ni förstår vad jag menar? Till skillnad från tidigare år vill jag ta vara på varje dag, istället för att exempelvis ligga hemma i sängen en hel/halv dag för att jag inte har någonting annat inplanerat.

Förresten, har ni kunnat sova någonting inatt? Själv har jag vaknat av stormbyarna varannan timme.. Och om några timmar ska jag ge mig ut i det här ovädret.. Vi får se om jag kommer hem helskinnad.. Skulle inte förvåna mig om bussen välte haha!

platins blogg

Oj! 😮 Hittade dessa två bilder som aldrig publicerades under 2018.. Och nu inser jag varför, ser ni min hals? Vill minnas att jag hade spraytan under denna dag, men tydligen var det någonting som kameran inte ville snappa upp av oklara skäl haha..

platins blogg
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.