TIPS

5 TIPS: Håll ditt nyårslöfte 2019!

1 . Gör en lista över dina nyårslöften 2019 (antingen i din mobil eller på papper) för att få en tydlig bild av vad du ska uppnå.

2 . Prata om dina löften med vänner för att få motivation och feedback – om du håller tyst om dina mål glöms dom lätt bort!

3 . Om du har ett kämpigt löfte skulle jag rekommendera dig att sätta upp flera mindre delmål för att slippa bli stillastående.
Exempel: är målet att nå 10.000 följare på instagram? Belöna dig själv med sifferballonger när du når 5.000 följare, och dela firandet med hjälp av en glädjefylld bild av dig själv med dessa ballonger för att få ännu mer motivation av din omgivning..  

4 . Skapa “daily reminders” som påminner dig om dina löften i vardagen – personligen har jag min lista som mobilbakgrund för att se den varje gång jag tar upp mobilen.. Fundera ut vilka metoder som skulle passa bäst för att påminna dig varje dag!

5 . Fortsätt kämpa för dig själv även om du stöter på motgångar som exempelvis bristande motivation, negativitet eller fel..
Kom ihåg: det är mänskligt att göra fel, ingen är perfekt och det är faktiskt en ny dag imorgon.. Dessutom tror jag på dig!

5 TIPS: Håll ditt nyårslöfte 2019!
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.