LÄR KÄNNA MIG

Nyårslöften 2019

Nyårslöften/mål 2018 hittar ni HÄR!

Sista dagen på det här året (som haft både toppar och dalar) är äntligen här, vilket känns som en befrielse.. Och i skrivandets stund sitter jag faktiskt och filar på mina nyårslöften.. Brukar ni ha nyårslöfte/mål varje år? Själv är det ju någonting som jag alltid har haft för att “utmana” mig själv! Att sätta upp nya mål att nå under årets gång ger mig otroligt mycket motivation..

Nyårslöften/mål 2019:
  1. Fortsätta äta nyttigt och börja träna ordentligt för att bli stark efter min höftoperation som jag gjorde i april..
  2. Unna mig själv att vara ledig (med hjälp utav att exempelvis tidsinställa inlägg..) en eller två dagar varje vecka.
  3. Starta fler konversationer med okända människor på event, galor och tillställningar, istället för att vara blyg!!
  4. Yrkeslivet: utvecklas genom att våga tacka ja till erbjudanden som jag tidigare tackat nej till pga osäkerheter..
  5. Publicera många fler blogginlägg, vloggar och även temavideos än jag någonsin gjort i mina kanaler tidigare!
  6. Våga vara öppen med mina känslor, säga emot när någonting känns fel och även stå upp för mig själv.. 🙂

Vi bägge två är så otroligt redo att lämna det här röriga året bakom oss nu.. Med risk för att låta “klyschig” så tror jag att kommande året kommer bli “vårt år” haha.. 😉 Och ikväll ska vi fira in året på bästa sätt, med god mat och gott sällskap!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.