LIVET

Ett dygns ofrivilligt uppehåll..

Hej!

Jag är så lycklig över att äntligen kunna blogga som vanligt igen, efter ett dygns ofrivilligt uppehåll… Anledningen till min lilla “paus” är att jag glömde min laddare till datorn när jag åkte till Kristofer igår.. Ibland blir jag så otroligt trött på mig själv som glömmer bort saker när jag har bråttom.. Men det viktigaste är ju att jag har fått tag i min laddare och kan blogga igen.

Igår spenderade jag större delen av dagen med att shoppa tillsammans med mamma.. Och 90-talet är förövrigt tillbaka för att stanna av klädesplaggen att döma, vilket gör mig så otroligt exalterad! Återigen är det inne med enorma hoodies, coola print och dom klassiska stripsen! Känner ju redan nu att jag kommer gå all in på det här modet det kommande året.. Hittade bland annat denna coola senapsgula hoodien med trycket “kodak” som jag bara var tvungen att köpa när jag såg den inne på H&M.

platins

Minns ni kodak förresten, eller är ni för unga? 🙂 Själv är jag nog på gränsen till att vara för ung haha.. Eftersom jag föddes i mitten av 90-talet så fick jag ju aldrig uppleva det i sin helhet.. Däremot minns jag dess mode desto tydligare! Plagg har alltid haft en tendens att etsa sig fast i mitt minne.. Varför vet jag inte? Men jag antar att det är så som jag fått intresset för mode..

platins
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.