SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Dagens shopping på rean..

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks

Hej!

Jag har spenderat större delen av dagen med att springa runt i diverse klädaffärer i stan.. Hittade dock ovanligt få plagg och tänkte därför göra ett nytt försök i en annan galleria (som förhoppningsvis har mycket större utbud) imorgon.. Trots att jag inte hittade en nyårsdress som jag letade efter så är jag ändå ganska nöjd med dagens shopping! Utöver nödvändigheter som nya strumpor så köpte jag nya örhängen, en gul myströja och även en så kallad “hårboll” (givetvis i fuskpäls) till min väska..

Ikväll ska jag äta en god middag medans jag ser några avsnitt av “game of thrones” tänkte jag.. Att bara ta det lugnt efter en hektiskt shoppingdag på stan är nog precis vad jag behöver just nu.. Imorgon ska jag ju återigen ge mig ut i det galna kaoset.

moschino

Förresten, jag fick hem min nya MOSCHINO (klick!) som jag dessvärre inte är så förtjust i.. 😕 Parfymer ska vara “mysiga” med en touch utav vanilj, patchouli eller massoia-trä enligt mig.. Kanske låter som rena rama grekiskan, men det är i alla fall det som jag uppskattar i doftväg.. Med andra ord var denna parfym en aning för “fräsch” och lätt för min del, trots bra doft..

Om det är någonting som jag aldrig får nog av under vinterhalvåret så är det nog myströjor haha.. Hittade denna stickade myströja i senapsgult som har en värmande krage och även är cropad i midjan! Supercoolt.. Kan faktiskt visa upp den bättre under morgondagen när jag tänkte kombinera med min nya jacka som även den är så cool! Tro mig, det vill ni inte missa.

add. ice cream

Medans jag var inne i stan så passade jag även på att köpa med mig “lite” glass.. Inga mataffärer har dessa proteinglassar i sitt sortiment här ute på landet, så därför måste jag alltid ta mig till innestan. Har ni ätit add. ice cream förresten? Om inte så vill jag verkligen rekommendera er att provsmaka! Mitt tips är att äta glassen med nygräddade våfflor, pannkakor eller liknande.

Dagens shopping på rean

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.