LIVET

Matcha latte framför öppna spisen..

Hej!

Tidigare ikväll gjorde jag en stor kopp med matcha latte, bytte om till pyjamas och tände en brasa i öppna spisen.. Att ha en öppen eldstad i sovrummet känns verkligen lyxigt, särskilt under vinterhalvåret när jag fryser konstant! Medans jag njöt av min matcha latte så kollade jag såklart på några avsnitt av “sex and the city” som jag följer slaviskt för tillfället haha.. Och ja, givetvis är jag medveten om att jag nog är sist med att se denna serie för första gången.. Men bättre sent än aldrig, inte sant?

Nu känner jag mig redo att lämna alla negativa känslor som blossade upp under julhelgen… Min julafton bestod ju i princip av en matlåda (som förvisso var riktigt god) och serier.. Orkade inte mer än så när jag kände att julen hade förstörts.. Och ja, för att kunna gå vidare med ett leende på läpparna så tänkte jag spendera morgondagen med att shoppa på mellandagsrean!

öppna spisen
Matcha latte

Har ni druckit matcha latte någon gång? Om inte vill jag verkligen rekommendera er att testa.. Smaken passar ju inte alla, men personligen gillar jag den otroligt mycket.. Märket som jag dricker heter “Organic traditions” och innehåller en levande bakteriekultur, kalcium, magnesium, zink, B12 m.m. Med andra ord är det ett perfekt alternativ till exempelvis kaffe och te.

Matcha latte framför öppna spisen
Matcha latte
Matcha latte framför öppna spisen
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.