SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


TANKAR OCH KÄNSLOR

Haft en riktigt känslosam dag..

platins

Hej.. 🙂 Jag har haft en riktigt känslosam dag som jag tänkte berätta om i stora drag.. Vaknade först och främst bredvid min pojkvän Kristofer med ett glatt humör i morse.. Vi gjorde pannkakor, stekte bacon och bryggde en stor kanna kaffe innan vi kollade på ett avsnitt av 24 som är en grym serie! Har ni sett den? Om inte vill jag verkligen tipsa er om att ge den en chans, särskilt om ni gillar väldigt spännande serier som utspelar sig under samma tidsperiod som knappmobiler var populärt hah..

platins

Utan att hänga ut, provocera eller vara elak så måste jag vara öppen med en sak som är ett faktum i mitt liv – nämligen att jag inte är sams med exakt alla i min släkt, vilket enbart är sanningen. Alla älskar inte alla helt enkelt, det är nog vanligare än många tror och ingenting som jag orkar smyga med längre! Däremot är det någonting som jag försökt ignorera för att göra alla runtomkring mig glada, nöjda och lyckliga.. Men tillslut kommer nog alla till en punkt där det inte går att fejka längre..

platins

Idag var dagen som jag nådde min punkt.. Att lyfta luren för att meddela att jag lämnade återbud gav mig hjärtklappningar, samtidigt kände jag att det var det enda rätta för min egen skull! Kände att jag inte skulle klara av att spendera julafton med någon som jag inte drar jämt med, trots att det antagligen skulle innebära besvikna miner.. Återigen, min avsikt är inte att hänga ut, provocera eller liknande.. Vill enbart förklara varför jag mår dåligt och varit mindre aktiv under senaste dygnet!

platins

Kristofer har verkligen en tendens att få mig att skratta, även när jag är som ledsnast och avskyr att le haha.. Hur som helst, efter mycket om och men hamnade vi i mataffären.. Ursprungsplanen var att köpa middag bestående av lövbiff, gratäng och bearnaisesås m.m. Men det slutade med att vi köpte allt vi behövde, samt lite till.. Smög bl.a ner Quorns nya smörgåspålägg, som jag länge har velat prova.. Har ni smakat några av dessa veganska pålägg än? I så fall får ni gärna lämna en kommentar..

platins

Trots en turbulent och riktigt känslosam dag fick vi en ganska mysig kväll med middag, tända ljus och mitt senaste avsnitt.. Har ni sett det än? Om inte finns det att se på min kanalsida som ni hittar HÄR! 🙂 Nej, nu ska jag krypa ner under en filt för att se ett sista avsnitt av en ny serie som vi har börjat följa nyligen.. Tack för att du tog dig tid att läsa igenom detta inlägget!

platins

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.