YOUTUBE

KLÄ JULGRANEN MED OSS

Hej!

Jag hoppas att ni har en mysig fredag med pepparkaksbak, glögg eller juliga filmer såhär tätt inpå julafton..🙂 Eller ja, om ni avskyr jul och springer av era aggressioner på gymmet istället är väl det en minst lika bra fredagssyssla haha.. Vill dock varna känsliga läsare om att detta inlägg kommer handla om julen… Under förra söndagen (a.k.a tredje advent) fick vi nämligen in årets julgran som levererades till dörren av min syster och hennes man dagen innan! Därefter började letandet efter pyntet..

Om ni har sett mina tidigare videos på youtube (eller medverkan i “alla bygger” på TV4) så är ni nog införstådda med att det inte är så lätt att hitta saker hemma hos min familj.. Och denna gången va inget undantag! Vi fick leta igenom 4 bodar innan vi hittade allt pynt vi behövde.. Trots det lyckades vi dock skapa en väldigt mysig video, vilket jag insåg såhär i efterhand när jag kollade på den och hamnade i julstämning efter bara några minuter.🎄 Hoppas att ni gillar min video minst lika mycket!

Tryck gärna en stor tumme upp om du kom i julstämning, för det skulle göra mig jätteglad.. Att få en bekräftelse på att mina klipp uppskattas är ju det finaste betyget ni kan ge mig.. Och det betyder obeskrivligt mycket för mig att ni gillar det jag gör..

👉 PRENUMERERA PÅ MIN KANAL 👈

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.