SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


EVENT / GALOR

“Coleman Sour” – drinklansering på Mr. Voon..

Hej!

Jag var inbjuden till en spännande kväll på Mr. Voon för att smaka på drinken “Coleman sour”. 🙂 Som ni säkert kan lista ut genom namnet så var det Mattias Colemans nya drink (innehållande bland annat marmelad, äggvita och amaretto) som stod i fokus under kvällen. Med mig hade jag min f.d kollega och vän Jenny Gunnarson.. Och under eventet träffade vi även flera bekanta ansikten i minglet, bland annat Khoen Kenji som jag inte har sett sedan vi var på den där galna PH- och bloggresan till Örebro blogawards.. Om ni läst min blogg tillräckligt länge så minns ni nog vad jag pratar om haha..

Stort tack till Bergström PR som i vanlig ordning bjöd in till en mycket trevlig drinklansering..

Mr. Voon. mattias coleman. event
Mr. Voon. platins. event
Med vännen Simon som välkomnade oss med ett glas bubbel på eventet.
Mr. Voon. mattias coleman. event
Mattias Coleman blandade drinkar för fullt hela kvällen..
Mr. Voon. khoen kenji. event
Khoen Kenji (till höger) med sin vän som också var supertrevlig!
Mr. Voon. mattias coleman. event

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.