header design
EVENT / GALOR,  MAKEUP / HUDVÅRD

Lanseringsevent för nya spamärket HERLA

Hej!

Jag har precis varit på ett mysigt lanseringsevent för nya spamärket HERLA (klick!) som hölls på The Lobby.. Vi fick bland annat prova hur hudvårdsprodukterna kändes.. Och jag måste säga att jag är imponerad över deras dofter! Att ha en ljuvlig doft på produkterna (oavsett om det är en kropps- eller ansiktsbehandling) är ju A-O, särskilt under spabehandlingar för att kunna slappna av ordentligt.. Vill definitivt boka in en lång  och avkopplande spabehandling med dessa produkter framöver!

Tack till alla som förgyllde min kväll med sin närvaro på lanseringseventet ikväll! Fick så mycket ny energi, inspiration och  även en välfylld goodiebag som ska bli intressant att gå igenom.. Ropa gärna till om ni vill ha en recension av produkterna! 

spamärket herla
spamärket herla
platin carlson
spamärket herla
spamärket herla
spamärket herla
spamärket herla
spamärket herla
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.