header design
black friday kampanj design

LIVET

Tredje advent: klätt julgranen..

Hej!

Jag har precis svidat om till pyjamas, hängt upp dom sista julkulorna i granen och tagit bort min makeup.. 🙂 Är minst sagt utmattad efter en fartfylld, men samtidigt mysig tredje advent.. Tänk att det bara är en vecka kvar till julafton nu.. Tiden går verkligen läskigt fort ibland.. Hur som helst – utöver att leta julpynt (som tog väldigt lång tid..) så har vi även klätt julgranen, avnjutit en god lättvinsglögg och rensat undan allt kaos som uppstod vid pyntandet.. En lyckad tredje advent med andra ord!

Nej nu ska jag nog lägga mig, kolla på “game of thrones” och därefter sova.. Imorgon är det ju en ny vecka med nya äventyr!

Tredje advent: klä julgranen..
Tredje advent: klä julgranen..
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
black friday kampanj design

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.