LIVET

Normalt att vilja jobba, istället för helg?

Hej! 

Jag började fundera på en grej när jag försökte fördriva min tid medans min video laddade upp igår.. 🙂 Nämligen om det är normalt att vilja jobba, istället för att ta helg och vara 100% ledig? Efter några minuters funderande insåg jag att ordet “ledig” kändes ganska främmande, därför ställde jag en ny fråga till mig själv.. Vad skulle jag göra på min ledighet? Mitt svar blev en fruktansvärt lång tystnad inuti mitt huvud, vilket fick mig att förstå att jag antagligen inte vet hur man gör när man är ledig.

Söndagar är kända för att vara slappa dagar med sovmorgon, skräpmat och filmmaraton.. Själv gick jag upp kl. 07:30 för att äta en ordentlig frukost, blogga, kolla mejlen och slutligen planera inför nästa vecka! Efter planeringen tänkte jag ägna några timmar åt att klä granen med mamma, vilket givetvis ska dokumenteras i form utav en vlogg som jag tänkte redigera senare och ladda upp medans jag skriver ett blogginlägg om min dag.. Och därefter ska jag nog se en film, om det finns tid över dvs.

Så hur lär man sig att vara ledig egentligen? 

normalt att vilja jobba, istället för helg?
normalt att vilja jobba, istället för helg?
normalt att vilja jobba, istället för helg?
normalt att vilja jobba, istället för helg?
normalt att vilja jobba, istället för helg?
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

 • Hanna

  tjaaa!! Har spanat in dina samtliga kanaler och det finns inte en enda chans att du kan livnära dig på instagram med dryga 1000 följare och blogg som knappt läses av någon.. såg att du hade podd och YT oxå.. Men det är ju inte många tittare/lyssnare här heller..
  Vill inte låta elak eller negativ, men det är kanske dags att ta ett kliv in i det verkliga arbetslivet?
  Vad är din plan? Hur livnär du dig idag? Förstår att du ser detta som jobb, men det är ju snarare en hobby. Svara gärna i ett blogginlägg. /Hanna J

  • PLATIN

   Jaså? I så fall undrar jag hur det är möjligt enligt din “analys”?😄 Håller med dig om att ett instagramkonto med 1.8K inte är mycket att hänga i granen, samtidigt är det inte instagram som drar in min lön. Vill du inte låta elak? I så fall rekommenderar jag att du håller dina spekulationer och teorier för dig själv i framtiden, för elak är ett utmärkt ord för att beskriva din attityd. Min plan är att fortsätta jobba med min blogg. Vad är din plan? /P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.