DAGBOK

Summering av november 2018

Hej! 🙂

Jag är ledsen att jag inte hann blogga under hela gårdagen, kändes som att timmarna bara flög iväg.. 🙁 Men nu är jag redo för en ny dag med nya krafter, typ.. Och jag tänkte faktiskt bjuda på en summering av november, för det har jag helt glömt bort att göra efter månadsskiftet som även det bara flög förbi haha.. 😆 Känns som att all tid bara går för fort för tillfället.

Sprang på olika bloggevent med Kristofer, bl.a “fashion-music-art” som var supertrevligt.. 😀

Vi åkte på en weekend till Riga, utforskade gamla stan och njöt givetvis av god mat under vistelsen.. 🙂

Gjorde även ett EKG som visade att mitt hjärta slog som det skulle, men läkarbesöken slutade såklart inte där..

Sist men inte minst “råkade” jag spendera otroligt mycket på mat, inredning och makeup haha.. 😉 Värt doh! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.