TIPS

Christmas Lobby – social shopping & party

Godmorgon! 🙂

Jag är så otroligt stolt, imponerad och glad för min vän Maria Forssén som startat Christmas Lobby nu! 😉 Igår var jag på presseventet som var startskottet för hela evenemang som ALLA får ta del av fram till julafton.. Och detta är alltså ett sätt att samla alla möjliga företag på samma plats, för att underlätta i shoppandet av julklappar! Med andra ord slipper man ju stressa runt i hundratals affärer i jakt på dem perfekta klapparna till sina nära och kära.. 😀 Ni hittar eventet på Regeringsgatan 61..

Christmas Lobby’s alla varumärken hittar ni på deras hemsida HÄR!

The Lobby har ju förövrigt supercoola lokaler..

Loelle är en personlig favorit, rekommenderas! 🙂

Fotocred: Gizzy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.