MAKEUP / HUDVÅRD

Paco Rabanne’s Black XS..

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Hej! 🙂

Jag har precis unboxat ett paket med hudvård, julklappar och även en ny parfym som jag letat efter.. 😉 Min första parfym var nämligen Paco Rabanne’s Black XS (klick!) som jag minns att jag älskade! Parfymen tog dock slut och jag hade givetvis inte råd att köpa en ny eftersom jag var så pass ung att jag enbart hade ”veckopeng” på den tiden.. Och dessutom har den inte funnits att köpa på så många ställen, minns ju att jag letade efter den i tonåren när jag faktiskt hade råd! Men men, nu har jag äntligen hittat, beställt och även fått hem min absoluta favoritparfym genom tiderna.. Rekommenderar denna doft starkt!

Nej, nu ska jag göra mig redo för två bloggevent som jag ska på i eftermiddag/kväll..

Paco Rabanne’s “BLACK XS” finner ni HÄR!

Och ögonskuggspaletten (som flera frågat om..) finner ni HÄR!

Älskar ju förövrigt att förpackningen är av sammet..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.