VARDAG

Veckans planer..

Godmorgon! 🙂

Jag känner att jag inte är på topp utav flera olika anledningar som jag tänkte berätta om senare.. Därför blir det en ovanligt lugn måndag för min del.. Tänkte stanna inomhus med en stor kopp te under förmiddagen, för att därefter ta en uppfriskande promenad i slaskvädret som aldrig tycks vilja frysa.. När ska det bli vinter egentligen? Längtar..

Veckans planer:

Måndag:
Svara på mejl, kolla serier och öppna paket som kommit på posten..

Tisdag:
Gå på årets första julmingel, tätt följt av ett event med Soulfoodsthlm.

Onsdag:
Planera inför nya spännande idéer som dyker upp på youtube 2019..

Torsdag:
Fixa till min bloggdesign och gå på invigningsfest för Baras Ställe.

Fredag:
Jobba, jobba och jobba ännu mer innan en välförtjänt spakväll!

Lör/sön:
Gå på julmarknad, spela in ny video och fira andra advent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.