VARDAG

Tidiga julklappar till mig själv..

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Hej! 🙂

Jag kände för att skämma bort mig själv genom att ”klicka” hem några tidiga julklappar.. 😉 Ärligt talat har jag nog aldrig gett mig själv egna julklappar, därför kändes det som att det var dags! Förmodligen anses det vara egoistiskt att ge klappar till sig själv när man är i vuxen ålder, men jag tycker det är en fin grej.. Att skämma bort sig själv är ju någonting som alla människor verkar vara extremt dåliga på.. 😕 Varför är det ens så? Om jag får säga mitt så borde alla ägna en tanke åt sig själv också, istället för att enbart tänka på alla underbara människor runtomkring sig..


Markslöjds ljusnät (klick!) // Biker Faux Fur jacket (klick!) // Bordslampa i guld (klick!) // Moschino Edt (klick!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.