DAGBOK

Mitt vardagliga frukostrecept..

Godmorgon! 🙂

Jag fick starta morgonen med att springa ut i blåsvädret för att stänga garaget som hade blåst upp.. 😆 Kanske inte världens roligaste start innan kaffekoppen på morgonen, men men.. Tänkte i alla fall ta en dusch strax, därefter göra frukost bestående av kaffe med mjölk och kokosolja, samt havregrynsgröt med mjölk och en matsked jordnötssmör..

Mitt vardagliga frukostrecept är otroligt lätt att göra, vilket är ett måste för att jag ska orka så tidigt.. Och jag tänkte faktiskt dela med mig av det eftersom jag själv gillar att veta vad andra äter! 😀 So here we go – mitt frukostrecept:

Mitt vardagliga frukostrecept:

Ta fram en skål, tillsätt därefter följande..

1-2 dl havregryn (brukar måtta efter behag)

Häll på vatten tills havregrynen är nerblötta

Tillsätt 1 nypa valfritt salt (gärna havssalt)

Micra ingredienserna i ungefär 1 minut..

Krydda med mjölk och jordnötssmör.

KLART!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.