DAGBOK

Dagens to-do lista..

Godmorgon! 🙂

Jag startar oftast morgonen med att skriva upp dagens to-do’s för att hinna med allting.. 😉 Idag har jag en otroligt lugn dag framför mig, vilket känns riktigt skönt med tanke på stormen utomhus! Har precis redigerat söndagens nya poddavsnitt, som förövrigt blev jättebra, och alldeles strax ska jag svara på mejl innan det är dags att redigera videon som kommer upp på min youtubekanal under söndag.. Listor är ju verkligen min grej, ärligt talat vet jag inte hur jag skulle klara mig utan alla dessa listor som skapar struktur i mitt röriga liv. 😀 Ingen dag är ju den andra lik i mitt liv..

Brukar ni göra to-do listor för att lättare få allt som ni ska göra gjort? Kommentera gärna, skulle vara kul att veta.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.