DAGBOK

Gjorde ett EKG som visade..

Hej! 🙂

Idag startade jag min morgon med att gå upp kl. 06:30, dricka en stor kaffe och åka till läkaren.. Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av besöket, däremot var jag positivt inställd till det hela! 😀 Första gången jag var på ett läkarbesök gällande mina hjärtklappningar m.m träffade jag ju en läkare som inte var rätt för mig.. Och ni minns säkert att jag skrev om mitt läkarbesök som inte alls kändes bra.. Som tur var träffade jag en annan läkare efter det, vilket ledde till det läkarbesöket som jag var på tidigare i förmiddags. Gjorde ett EKG som visade sig se jättebra ut innan jag gick därifrån med ett leende på läpparna.. Och utöver det så fick jag även en remiss! Fortsättning följer..

Såg förövrigt att massor av olika juldekorationer börjar dyka upp nu, vilket gör mig så lycklig! Östermalm har ju en tendens att förvandlas till rena rama vinterlandet under december.. 🙂 Älskar verkligen att se det.. Kanske låter det en aning konstigt för alla som inte är lika stora ”julfantaster” som mig hahah.. Julen är så otroligt speciell för mig..

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.