DAGBOK

Inspelning, redigering och planering..

Hej! 🙂

Jag har haft några minst sagt hektiska dagar med inspelning, redigering och även planering. 😉 Ni som följer mig på instagram såg nog min story under söndagen när vi spelade in under en heldag.. Längtar såklart tills ni får se allting, vilket är inom en snar framtid – men tills dess får jag lov att försöka hålla tyst! Vill dessutom be om ursäkt för att jag känt ganska frånvarande på både instagram och bloggen.. Att starta nya projekt och utvecklas som bloggare tar tid..

Ikväll ska jag äta middag- och även spela in nästa poddavsnitt med Kristofer. Vi ska återigen diskutera influencers och även yrkets enormt stora utveckling under dom senaste åren.. 🙂 Tro mig, det vill ni inte missa! Avsnittet sänds som vanligt på söndag, eller finns rättare sagt tillgängligt att lyssna på via podcaster, acast och min blogg.. (klick!)

9 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.