YOUTUBE

vlogg: EN LUGN DAG HEMMA

Hej! 🙂

I denna vlogg fĂ„r ni följa med hem till mig för första gĂ„ngen nĂ„gonsin. Tidigare har ni ju sett mitt hus i programmet ”Alla bygger 2018” pĂ„ TV4, men ni har ju aldrig fĂ„tt se det pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet – varken pĂ„ TV eller i mina egna kanaler. Under dagen fĂ„r ni följa med nĂ€r jag tar itu med mitt flyttkaos, gĂ„r promenad och förbereder inför julen.. Med andra ord fĂ„r ni följa med och se hur det Ă€r att spendera en otroligt lugn dag hemma hos mig. Tryck gĂ€rna en stor tumme upp om ni gillar vloggen, och prenumerera pĂ„ min kanal för att fĂ„ uppdateringar sĂ„ fort jag lĂ€gger upp nya videor..

Se alla mina vloggar och videor som finns samlade pĂ„ samma stĂ€lle HÄR!

 
PRENUMERERA PÅ MIN KANAL

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.