DAGBOK

Avkoppling efter denna dag..

Hej! 🙂

Jag har haft fullt upp hela dagen med massor av mejlande, vloggande och även röjande hemma.. 😉 Startade dagen med att bära ut diverse grejer till förrådet, därefter plockade jag undan i mitt rum och gick en kort promenad för att få lite frisk luft innan jag satte mig framför datorn i flera timmar.. Och nu när jag äntligen är klar med dagens långa to-do lista så tänkte jag sjunka ner i sängen framför en spännande serie. 😀 I morgon ska jag ju på en mysig frukost med ett youtube-nätverk, tätt följt utav en lunch med olika influencers och även andra mediamänniskor… Längtar!

Nu ska jag som sagt kolla på serie för att koppla av efter dagens hektiska tempo.. Blir nog ”the vampire diaries” som jag har börjat se från början nu eftersom jag aldrig såg klart den förut! Hoppas att ni får en lika mysig måndagskväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.