VARDAG

En lång vecka..

 

Ojoj! 🙂 Vart ska jag ens börja förklara mig..? Nu är jag äntligen klar med att redigera podcast, springa på möte och svara på mejl m.m. Att få tid över till att skriva blogginlägg har varit omöjligt för mig dom senaste två dagarna, vilket beror på att ALL min tid gått till att göra mina sociala medier ännu bättre än någonsin innan… 😀 Efter en lång vecka av möten, ärenden och planering så ser jag fram emot att spendera min fredagskväll med Kristofer – vi ska på event.

Förresten, jag hittade ett gammalt mingelfoto (apropå event) på oss.. Togs på en bokrelease som hölls på golfbaren tidigare i höstas.. Oh ärligt talat kände jag inte igen mig själv först haha! Känner att jag måste boka tid hos min frisör.


Bildkälla: Erwik Communication

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.