VARDAG

Ytterligare några timmar på IKEA..

Hej! 🙂

Jag spenderade ytterligare några timmar på IKEA med mamma under gårdagen.. 😉 I mina flyttvloggar har ni ju sett när vi gick all-in på inredningsavdelningen haha.. Denna gång skulle jag dock lämna tillbaka ett överkast som köptes i helt fel storlek, köpa ett i rätt storlek och även leta reda på en till sänglåda för att få en smartare förvaringslösning i mitt rum som är ganska litet för alla mina plagg och goodiebags haha.. Känner dock att jag har nästan allting nu!

Varuhuset var helt proppfullt, vi fick könummer 364 och började klaga så fort vi insåg att det var över 30 personer framför oss i den oändliga byteskön… Vårt klagande måste ha hörts, för det dröjde inte länge fören en fnittrande tjej räddade oss genom att ge oss sin nummerlapp! Så pinsamt för oss, 😳 men måste ju säga att hon var dagens hjälte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.