VARDAG

Mitt gamla flickrum har förvandlats..

Hej! 🙂

Jag måste faktiskt ge mig själv cred för min positiva inställning i allt kaos med lägenheten. 😉 När det blev bestämt att jag skulle flytta hem till mamma och pappa så shoppade jag loss på IKEA, istället för att bryta ihop.. Och det i sig säger väldigt mycket om min envisa sida som aldrig vill ge upp haaha! Ärligt talat slutar jag aldrig förvånas över hur otroligt stark och tuff jag är när det väl gäller.. För jag har ju nämligen lägre tankar än så om mig själv i vanliga fall.

Mitt gamla flickrum har förvandlats från att vara ett ihopplock av saker, till att faktiskt utstråla min stil.. Att äntligen inreda utifrån mina egna drömmar, idéer och behov känns fantastiskt! Särskilt med tanke på att jag aldrig investerat i egna möbler innan, utan bara drömt mig bort i andras hem i olika tidningar, bloggar och på youtube.. Mitt rum ser ju kanske inte mycket ut för världen, men det börjar se riktigt mysigt ut för mig. 😀 Samtidigt ska jag väl vara tydlig med att det fortfarande är mycket kvar att fixa innan jag ens närmar mig perfektion, men det är på god väg nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.