LIVET

HAPPY HALLOWEEN

Happy halloween! 😆

Dagen till ära passar jag på att bjuda på en bild som är tagen under HALLOWEEN 2012 haha.. 😉 Och inte vilken bild som helst, utan en bild på mig med svart hår och en asful utstyrsel! Att klä ut sig till en kanin på halloween är ju så ute numera, i alla fall om ni frågar mig… Därför hoppas jag att ni valt en betydligt läskigare utklädnad om ni ska ut på galet galej med era vänner ikväll! Själv ska jag faktiskt på konsert, så det blir inget kusligt party för min del..

Stjärna gärna upp inlägget om ni diggar min extremt fula look 2012 haha.. 🙂 Och om ni har 20 minuter att fördriva så tycker jag att ni ska lyssna på det senaste poddavsnittet som handlar om allting ikring halloween.. Lyssna HÄR!

Fotografi taget den 3:e november 2012

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.