LIVET

Mycket kritik efter galan..

Godmorgon! 🙂

Jag vill börja med att säga hur otroligt ledsen jag är över mitt slarviga bloggande på senaste.. 🙁 Fått mycket kritik gällande att jag inte tog med min stora kamera till årets största gala inom bloggvärlden, vilket jag såklart kan förstå eftersom många läser min blogg på grund av alla fina bilder.. Framöver kommer jag givetvis ta med mig min riktiga kamera till dessa tillställningar också, särskilt nu när jag vet hur viktigt det är för många! Vill samtidigt säga tack för att ni säger till så att jag får en chans att göra min blogg ännu bättre! 😀 Det betyder mycket för mig ska ni veta!

Trots att jag inte hade med min stora kamera på galan så blev det ändå några fotografier under kvällen..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.