VARDAG

Stilrena armbandsur (+ rabattkod)

I SAMARBETE MED MOCKBERG

Hej! 🙂

Jag börjar äntligen få ordning i mitt rum efter flera dagar av monterande, sorterande och flyttande. 😀 Mina älskade klockor har även fått en egen plats så att dom slipper bli repade.. Och det känns otroligt skönt att slippa oroa sig över att ens accessoarer blir förstörda när dom inte ens används! Klockor har alltid haft en speciell plats i mitt liv, särskilt dessa stilrena armbandsur som utstrålar lyx. Att dessutom kunna matcha olika ur utifrån dagsform, tillställning eller övriga smycken är pricken över i:et – i alla fall om ni frågar mig.. Med andra ord finns det en klocka för varje tillfälle!

Apropå klockor vill jag påminna om att rabattkoden ”PLATIN15” hos MOCKBERG är giltig t.o.m 31 oktober.

Denna stilrena klocka i helsvart finner ni HÄR! 🙂

Och jag tycker att den passar perfekt till en coolare vardagslook! 😎

Den andra klockan (som är min absoluta favorit) finner ni HÄR! 🙂

Många fler armbandsur finner ni såklart på deras hemsida. 😀 Klick!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.