EVENT / GALOR

Lifestyle awards 2018

Godmorgon! 🙂

Jag vill bara börja med att säga hur otroligt stolt jag är över mig själv som klarade en kväll i klackar.. 😉 Kanske låter konstigt för dom flesta, men sanningen är att jag aldrig kunde gå i klackar innan min operation för ett halvår sedan..

Lifestyle awards 2018 anordnades på Saltsjöbaden hotell av ingen mindre än Erwik Communication. Väl på plats gick vi in på en gigantisk röda mattan som ledde in till en ännu större sal. Med mig hade jag såklart Kristofer som för första gången fick uppleva bloggarnas största gala på året. 😀 Vi träffade många bloggvänner, tog roliga fotografier i photo boothet och njöt av kvällens glammiga prisutdelning som bjöd på många musikuppträdanden.. Lyckad gala!!!

Vinnarna i samtliga kategorier finner ni HÄR! Kanske är det min tur nästa år haha..?

FOTO: ROJASTUDIOS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.