header design

LIVET

IKEA-shopping..

Godmorgon! 🙂

Idag vaknade jag upp på ny ort efter en heldag med packande, flyttande och IKEA-shopping. 😉 Mamma och jag var helt slut efter gårdagens flyttkaos, men även lättade över att allting gick smidigt! Värt att nämna är ju att vi lyckades få in alla IKEA- och flyttkartonger i ett relativt litet bagageutrymme också.. Förstår inte riktigt hur vi lyckades haha!

Kändes i alla fall superbra att köpa nya möbler för att få en nystart.. Med risk för att låta allt för dramatisk måste jag faktiskt erkänna att hela ”lägenhetsgrejen” tog otroligt mycket av min energi.. Och i morse när jag vaknade så var det som att mina urladdade batterier var fulladdade för första gången på länge!! 😀 Nu ska jag rensa ut gammalt smink, plagg och annat som jag inte längre använder, därefter ska jag montera mina möbler som fortfarande är nerpackade.

elly pistol

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.