PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


EVENT / GALOR

Internationella komedifilmfestivalen 2018

vlogg: internationella komedifilmfestivalen 2018

Hej! 🙂

I samband med internationella komedifilmfestivalen 2018 som vi var inbjudna till så fick vi även en exklusiv förhandsvisning av den nya filmen ”LYRRO – ut och invandrarna” som har biopremiär idag. 😀 Oturligt nog så hade jag inte sett deras första film som släpptes ganska långt innan jag föddes, men trots det så älskade jag deras nya film som fick salongen att skratta högt om och om igen.. Komedifilmfestivalen började i vanlig ordning med fotografering på röda mattan, mingel i foajén och därefter invigning som följdes av biovisningen. Fantastisk kväll, minst sagt!

Tack till alla som bidrog till en glamorös festivalkväll på biografen, vilket underbart event!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.