VARDAG

Känner mig missförstådd..

Hej! 🙂

I morse var jag på ett läkarbesök hos min vårdcentral för att kolla upp mina symtom.. 😕 Har nämligen fått yrsel, hjärtrusningar, koncentrationssvårigheter, huvudvärk m.m.. Och hur mycket jag än sover så blir jag aldrig piggare.

Innan jag hunnit rada upp alla symtom för min läkare så fick jag som svar att det säkert berodde på diagnosen ADD, en diagnos som jag med största sannolikhet inte lider av.. Visserligen så gled jag genom skolgången på ett bananskal tack vare denna diagnos, men jag har aldrig kunnat förknippa mig själv med den. Anledningen till att jag ens var på en ”utredning” var för att jag vantrivdes i skolan. Men nog om det, mina symtom verkade inte tas på allvar eftersom jag tydligen känner av ADD-diagnosen för första gången i mitt liv.. Övriga symtom var uppenbarligen inte så viktiga när ett utav symtomen kunde förknippas med en diagnos som jag fick på mindre än 5 minuter. Har faktiskt inga ord för att beskriva hur otroligt missförstådd, utmattad och framförallt hjälplös jag känner mig just nu.

Felaktig ADD-diagnos: Enligt sjukvårdsupplysningen ska man träffa flera olika personer som ska bedöma en, samt fylla i flertal frågeformulär innan en diagnos fastställs. Med tanke på att jag aldrig gjorde någonting av ovanstående eller stämmer in på diagnosen så är jag övertygad om att jag inte har ADD. 😐 Däremot står det i mina sjukjournaler,  vilket känns olustigt med tanke på att diagnosen är grundad på ett frågeformulär som tog cirka 5 minuter att fylla i..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.