SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Venom: red carpet

Godmorgon! 🙂

Jag behövde verkligen en lugnt måndag, ett varmt bad, ansiktsmask och sovmorgon på det. 😉 Efter gårdagens lugna tempo känner jag mig piggare, gladare och mindre stressad. Har även testat en ny hårinpackning som reducerat min otroligt intensiva hårfärg, vilket gjort mig på ännu bättre humör! 😀 Intensiv lila var inte riktigt min färg om jag ska vara helt ärlig, samtidigt var det kul att prova på det för en liten stund. Alla trender är ju till för att testat, enligt mig.

Hittade förövrigt en bild från röda mattan som rullades ut på Rigoletto i förra veckan. Var ju där med Kristofer, Robban och Pontus för att se den nya filmen ”venom” som hade premiär.. Läs gärna mer i mitt tidigare inlägg HÄR!


Bildkälla: Sony Pictures

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.