SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Veckans planer..

Godmorgon! 🙂

Jag är ledsen över att allting verkar vara en enda stor röra i mina sociala medier just nu.. 🙁 Tog varje muskel i hela min kropp för att ens orka ta mig från sängen till soffan, vilket säger en hel del. Har känt mig utmattad, orkeslös och tom under ungefär 2 veckor.. Och det är nog en riktigt usel kombination av vitaminbrist, stress och lägenhetskaoset.

Men som den positiva glädjespridaren som jag vanligtvis är tänker jag inte låta motgångar stoppa mig. Därför är det dags att blicka framåt mot en ny vecka med nya spännande äventyr! 😎 Har massa roligheter som väntar framöver.

Måndag:
Fokusera på att bli frisk – a.k.a ligga i badet med en stor kopp te och kolla på youtube.

Tisdag:
Sova ut ordentligt, städa hemma i lägenheten och spela in nästa poddavsnitt med Kristofer.

Onsdag:
Träffa min sjukgymnast, gå till tandläkaren, hämta ut paket och därefter gå på ett viktigt event.

Torsdag:
Besöka mässorna ”bak- och chokladfestivalen” och ”hem, villa och bostadsrätt” om jag orkar.

Fre – sön:
Åka bort på en välbehövd weekend till landet för att grilla, plocka svamp och ta det lugnt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.