DAGBOK

Åkte ut till Rosenhill..

Godmorgon! 🙂

Jag har precis varit på ett återbesök hos ortopeden som gav goda nyheter. 😀 Efter höftoperationen som gjordes för ungefär 6 månader sedan har jag haft ganska stränga restriktioner. Att springa, hoppa eller utsätta höften för diverse stötar har varit strängt förbjudet, fram tills nu. Äntligen har jag inga begränsningar att anpassa mig till, vilket känns som att en dröm går i uppfyllelse – låter kanske löjligt haha.. 😉 Men för mig är det verkligen stort att få vara smärtfri och dessutom få leva utan begränsningar i vardagen för första gången på åratal.

Mamma och jag åkte ut till Rosenhill på Ekerö häromdagen, vi tog superfina bilder. Egentligen skulle vi musta flera kassar med äpplen, men det var så lång kö så vi gav faktiskt upp efter några timmar haha.. Mysigt var det i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.