SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Flyttar hemifrån idag

Godmorgon! 🙂

Jag är så otroligt exalterad över att få dela med mig av att jag ska flytta hemifrån idag. 😀 Har ju bott ”tillfälligt” hos mina föräldrar i mer än 1,5 år – innan dess bodde jag (som ni säkert vet) i Tyresö med mitt ex. Men nu lämnar jag än en gång mitt flickrum för att bo själv för första gången i mitt liv. 🙂 Känns både spännande och en aning läskigt att inte bo med någon annan eftersom jag aldrig har bott helt ensam. Samtidigt har jag länge drömt om att bo själv vid någon tidpunkt i mitt liv, så när jag fick frågan om lägenheten tackade jag ja utan att tveka en enda sekund.

Så exalterad, lycklig och spänd i detta ögonblick haha.. 😉 

Ni får ursäkta mina otroligt slitna flytt-fingrar heh..

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.