SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


RESTAURANGER / CAFÉER

Födelsedagsmiddag på La Nonna

Hej! 🙂

Jag var på födelsedagsmiddag för min underbara bloggvän Anna SalettiLa Nonna igår. 😀 I vanlig ordning serverades vi en supergod 5-rättersmiddag med tillhörande viner. Mina absoluta favoriträtter för kvällen var buffel-mozzarellan och pastan med karljohansvamp, trots att jag vanligtvis inte gillar svamp.. Och det i sig är ju ett starkt bevis på att restaurangen verkligen kan sina grejer. Med på middag var även diverse bloggare och mediamänniskor med flera som bidrog till en fantastiskt trevlig tisdagskväll. 🙂 Middagens avrundades med en valfri efterrätt som bestod av en sagolikt god crème brulée för min del – rekommenderas starkt till alla sötsugna!

Emma Jennie var såklart på plats, nyförlovad dessutom! 😉 

En av mina absoluta favoriträtter för kvällen, buffelmozzarellan! 🙂

Födelsedagsbarnet Anna och Emma Jennie.. 🙂 

Johan Larsson, Stephanie Bergström, Nathalie Bergström och jag.. 🙂

Bloggaren Amanda Kullenberg var såklart på plats också. 🙂

Hamnade bredvid Stephanie och Nelly – riktigt underbara kvinnor!

Kockarna som stod bakom alla magiska rätter, ni ska ha tack! 🙂

Emma Jennie, jag och modeexperten Thomas Falkenstedt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.