VARDAG

Summering av augusti 2018

Godmorgon! 🙂

Jag kĂ€nner att det Ă€r dags att summera Augusti, mĂ„naden började lĂ„ngsamt men slutade pĂ„ topp. 😉 MĂ„ste erkĂ€nna att mycket av min tid gĂ„tt Ă„t planering av Ă€n sĂ„ lĂ€nge hemliga projekt, vilket resulterat i fĂ€rre blogginlĂ€gg. Som tur Ă€r planerar jag att göra en stor förĂ€ndring som kommer göra allt sĂ„ mycket roligare hĂ€r pĂ„ bloggen. To be continued


Om ni vill lÀsa mer om nÄgot specifikt pÄ min lista sÄ Àr det bara att klicka pÄ det grÄ-markerade.

 

Augusti – v. 31

Avslutade min semester, gick pĂ„ födelsedagspicknick och började planera inför hösten. 🙂

Augusti – v. 32

Var pĂ„ sommarbrunch, besökte Juntras gĂ„rdscafe och skapade Ă€ven nya kategorin ”kroppsideal” i min blogg.

Augusti – v. 33

Spenderade i princip hela veckan med att planera möhippa och bröllop för min syster. 🙂 Mys!

Augusti – v. 34

FÀrgade hÄret, gjorde gynekologisk cellprovtagning, medverkade som gÀst pÄ Trasdockans dag.

Augusti – v. 35

Provade Pole dance, genomled koloskopi, höll i möhippa och var pÄ fashion night med smarting.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.