EVENT / GALOR

Bröllopet i förra helgen..

Hej! 🙂

Jag fick äran att vara brudtärna på min systers och hennes blivande mans bröllop i förra helgen. 😀 Känns faktiskt ofattbart att min syster blivit så pass stor, trots att hon är äldre än mig. I mina ögon kommer vi nog alltid vara barn, ni som har växt upp med egna syskon förstår nog säkert vad jag menar. Vissa saker går ju bara inte att komma ifrån, på samma sätt som att ingen lär komma ifrån att jag är och alltid kommer förbli ”minstingen” i familjen haha..

Bröllopet var superfint, däremot kunde jag inte fotografera så mycket vid kyrkan. Stod ju där framme under vigseln och kände inte riktigt för att förstöra den romantiska stämningen med att oförskämt ta fram kameran haha! Däremot togs det desto fler bilder efter själva vigseln när vi väl anlänt till bröllopsfesten. 😉 Vi skålade givetvis för det nyblivna brudparet, minglade och fotograferade en hel del. Därefter serverades en riktigt god middagsbuffé som även bjöd på en hel del fina tal, överraskningar och lekar för brudparet. Kändes otroligt speciellt att vara med och dela all glädje!

Under bröllopsfesten fick vi njuta av trevligt sällskap, god mat och även livemusik. 

Bröllopstårtan var riktigt god, samt även cool med traktordetaljen! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.