EVENT / GALOR

Smarting: Fashion night 2018

Hej! 🙂

Jag har spenderat större delen av min dag med att komma ikapp haha.. Hela veckan har gått ut på att försöka hinna med allting när tempot är uppe i 120 kilometer i timmen! Missförstå mig rätt, att ha fullt upp känns helt underbart!

Fashion week avslutades med SMARTING och fashion night på Vau De Ville. 😉 Kristofer och jag bjöds in till ett mingel med en salig blandning av människor inom olika yrkesområden. Modefotografen Ewa Mari Johansson var på plats med sina fantastiska fotografier, Märta Larsson visade dessutom upp fina plagg och smycken. Med andra ord fanns det mycket unika idéer, vinklar och även personligheter att inspireras av på eventet! Supermysigt mingel.

Nu ska jag ta en dusch, lägga ansiktsmask och förbereda det sista inför bröllopet imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.