VARDAG

LIFE UPDATE: mitt liv just nu..

Hej! 🙂

Jag känner att jag är skyldig att ge en mindre uppdatering, närmare bestämt en Life update! 😉 Mycket har hänt på senaste som jag inte har skrivit ut i bloggen av flera olika anledningar. Mestadels för att allt händer samtidigt just nu.

Helgen spenderade jag med att filma musik-föreställningar åt min mamma och hennes musikgrupp. All min energi gick därför åt att göra ett professionellt jobb, vilket är en utmaning samtidigt som jag går på mitt ”kostschema” inför undersökningen på onsdag. Bloggen kom tyvärr i kläm pga detta, förlåt mig. Allt gällande filmningen gick dock bra.

Tänker att vi startar igång min Life update direkt så att ni börjar hänga med i mitt liv igen..

BRUDTÄRNA
Jag har fått den stora äran att vara brudtärna på min systers bröllop! 😀 För några veckor sedan fick jag reda på att hon skulle gifta sig och i samma veva frågade hon om jag ville vara hennes brudtärna. Känns ju superkul att få gå på mitt första bröllop någonsin, att dessutom få ha en så viktig roll som brudens tärna gör det hela ännu mer speciellt!

ENERGINIVÅ: NOLL
Inför nedanstående undersökning går jag ju på ett strikt kostschema. (klick!) Därför är min energinivå på noll nu, vilket tyvärr resulterar i att exempelvis ett inlägg tar dubbelt så lång tid att skriva. Men håll ut, när min undersökning är avklarad på onsdagskväll får jag äta exakt vad jag vill igen! Då lovar jag att mina inlägg kommer bli så mycket fler.

KOLOSKOPI
Ja, jag ska göra en koloskopi-undersökning för att kolla att jag inte har några allvarliga sjukdomar. Sedan en tid tillbaka vet jag att jag har IBS som resulterar i magsmärtor om jag äter ”fel” mat. Däremot har jag även fler symtom som läkaren tycker är snäppen allvarligare än tillfälliga magsmärtor som uppstår vid matintag eller ökad stress.

SÖKT PRAKTIK
I förra veckan tipsade min BFF om att jag borde söka en praktikplats som skulle passa mig perfekt. Sagt och gjort, jag sökte praktiken och fick svar efter bara någon timme. Än har jag inte fått själva platsen, däremot var dom så pass intresserade att jag är vidare till nästa steg i processen. Om jag får praktiken ska ni såklart få höra alla detaljer!

VLOGGAR
Har ni saknat mina vloggar på youtube? På instagram svarade ca 88% av mina följare ”ja” på den frågan. Därför vill jag såklart börja spela in videor igen. Dels för att jag älskar att spela in, redigera och dela mitt liv.. Men främst för att många utav er verkar uppskatta mina vloggar väldigt mycket. Frågan är bara vad ni vill se på min kanal? Tipsa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.