VARDAG

Strikt kostschema i 7 dagar..

Godmorgon! 🙂

Jag har påbörjat ett väldigt strikt kostschema som ska följas till punkt och prickar i 7 dagar framåt. 🙄 Bara några timmar in i min nya kost känns det som att jag inte får äta någonting. Magen gör ont av hunger, energin sjunker och nu har jag nått stadiet där jag skulle kunna äta svamp för att bli mätt. Notera att jag avskyr svampars konsistens..

Varför genomlider jag en diet som inte låter mig äta någonting i en hel vecka? Jo, är nämligen kallad till koloskopi-undersökning som kräver att jag inte äter vissa saker innan, eller ”vissa” är väl fel sätt att utrycka det på.. I samband med kallelsen fick jag en lång lista över vad jag absolut inte får äta inför undersökningen. Denna lista innehåller allt som jag brukar äta vanligtvis, därför känns det hopplöst. Vad finns det egentligen kvar som jag får äta? Tipsa mig!

Kommande sju dagar får jag INTE äta:

Järntabletter

Bulkmedel – vad är det ens?

Nötter, diverse frön och liknande

Musli, flingor och bröd med hela korn

Fullkornspasta, fullkornsris, bulgur och quinoa

Svårsmält mat. T.ex svamp, lök, majs osv..

Trådiga grönsaker som sparris och rabarber

Fruktskal, kärnor och hinnor på citrusfrukt

Alla slags bär – lingon, hallon, blåbär m.m

Juicer med starka färger, t.ex rödbetajuice

Böner, linser och all övrig råkost

Hittills har jag fått i mig kaffe, passerad fruktsoppa och ett grönt äpple som jag givetvis var tvungen att skala haha..

2 kommentarer

  • Inger

    Det finns ju massor att äta.
    Banan, yoghurt, kvarg, kesella osv.
    Bananpannkaka har du testat det? Omelett i stekpanna. Om det inte ska vara fullkorn får du ju äta äta sorter utan fullkorn helt enkelt. Bara att ta mindre av den sorten om du oroar dig för vikten. Fisk, kyckling och kött. Grönsaker som inte är trådiga då förstås. Sen är det ju lite vad du tål att äta? Det är upp till dig att svälta eller inte? Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.